Tuesday, September 27, 2011

Laporan Khas Pelaburan Emas oleh TV9.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar pembaca blog sekalian?</div>

Admin doakan anda semua sihat, ceria dan bahagia adanya. Maaf lambat update cerita2 panas lagi terkini disebabkan kesibukan tugas di pejabat.

Baiklah, untuk kali ini admin ingin berkongsi klip berita TV9 berkenaan edisi khas mengenai Pelaburan Emas.


Bagi mereka yang baru hendak berjinak-jinak dengan pelaburan emas, saya berharap laporan khas ini boleh membantu anda mendapat info ringkas mengenai pelaburan emas.
Selain itu penting untuk anda mengenalpasti apakah itu pelaburan emas yang betul dan juga skim cepat kaya yang menggunakan emas sebagai topeng mereka.
Di dalam laporan khas ini juga, wartawan TV9 telah mendapat kenyataan berhubung pelaburan emas dari  Bank Negara Malaysia. Mengikut kenyataan yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia,  kita dimaklumkan bahawa mengenai 2 perkara penting mengenai perniagaan emas dan perak serta skim pelaburan emas:
1. Urusniaga emas dan perak BUKAN di bawah kawal selia Bank Negara Malaysia.
  (bermaksud, perniagaan emas dan perak tidak memerlukan sebarang kebenaran
@ kelulusan daripada BNM, jadi sesiapa sahaja bebas berniaga emas dan perak)2. Bagaimana pun jika urusniaga itu jelas menawarkan peluang pelaburan dengan mengutip wang pelabur dan diberikan pulangan mengikut jangkamasa tertentu yang mana pelaburan asal boleh diambil semula, ia BOLEH menyalahi undang-undang.

Jadi, admin berharap laporan khas pelaburan emas TV9 ini boleh membuka minda anda mengenai potensi lumayan di dalam pelaburan emas dan perbezaan pelaburan emas yang betul dan skim cepat kaya yang bertopengkan emas.
Jika ada membuat pelaburan emas dengan betul, pulangan lumayan menanti anda .  

JOM, ape lagi, hubungilah segera emasanasini / 0192160006 utk rundingcara dan keterangan terperinci tentang Emas.

No comments:

Post a Comment